Duration: 4Days / 3 MalamCar rental in Ho Chi Minh CityCity
Hari 1: Ho Chi Minh bandar – Ketibaan (Diner Halal termasuk)
Anda adalah dialu-alukan di Tan Son Nhat – Ho Chi Minh City lapangan terbang dan kemudian dipindahkan ke hotel di pusat bandar. Majlis Makan Malam & malam Lebih di Ho Chi Minh City.

Hari 2 – Ho Chi Minh City pelancongan (Sarapan pagi di hotel / Makan Tengahari & Makan Malam Halal Halal termasuk)
Sarapan pagi di hotel kemudian mengambil hari bandar pelancongan penuh Ho Chi Minh City dinamik, masih dipanggil Saigon oleh ramai penduduk tempatan, mengambil di Chinatown yang sibuk di bandar ini dan Thien Hau Pagodabermula dengan lawatan ke Kuil Thien Hau, dari mana anda akan menaiki peredaran , cara yang paling sesuai dan luar biasa untuk meneroka Cholon, secara literal bermaksud ‘pasaran besar’. Perjalanan ini akan membawa anda ke yang meriah Binh Tay Market + China Town. Kemudian melawat kilang lacquerware untuk menyaksikan pekerja meneruskan tradisi nenek moyang Vietnam.
Selepas makan tengah hari melawat Muzium Perang dan Hong koleksi Anh membeli-belah Muslim, dari sana anda akan pergi dengan berjalan kaki (kereta akan disediakan pada setiap masa) untuk melawat tempat pelancongan utama di Ho Chi Minh City penjajah: Katedral Notre Dame, Old Pejabat Pos Saigon, Dong Khoi Street (dahulunya Rue Catinat), Continental Hotel, Opera House dan City Hall. Makan tengah hari dan makan malam di restoran yang sewajarnya. Semalaman di HCMC.
Anda akan melawat 2 major Masjid adalah Rahim dan Jamul Satu Ar atau Jamia AL Muslimin (Du Masjid Dong) Dong Du Street, District 1, Anda boleh berdoa di sana.

Muslim tour mekong My thoHari 3: Ho Chi Minh – Mekong Delta – Ho Chi Minh (Sarapan pagi di hotel / Halal Makan Tengahari & Makan Malam Halal termasuk)
Memandu sepanjang sawah untuk Tho saya, salah satu daripada wilayah-wilayah Mekong Delta, memulakan sebuah bot mengemudi sekitar terusan kecil di rantau ini delta, yang lulus Tho pasaran buah-buahan saya. Menyertai dalam aktiviti harian penduduk tempatan dan menikmati suasana dunia air sepanjang terusan dan di sepanjang sungai Tien ini. Pelayaran menarik terus ke pulau Unicorn, di sini anda boleh rasa buah-buahan bermusim dan menikmati muzik tradisional tempatan, yang dilakukan oleh penduduk pulau. Makan tengah hari di sebuah negara taman rumah biasa. Perhentian seterusnya adalah gula-gula kelapa “kilang” dan beberapa industri tempatan yang lain di wilayah Ben Tre. Memandu kembali Ho Chi Minh City, bermalam di hotel.

Ben thanh MarketHari 4: Ho Chi Minh City – membeli-belah – lapangan terbang antarabangsa (Sarapan pagi di hotel / Makan Halal)
Sarapan pagi di hotel
Pada hari ini, kita akan mendapat penuh yang bebas daripada hari untuk membeli-belah, layari:
Ben Thanh pasaran, Cukai percuma Saigon pusat, Sai Gon persegi 1 & 2, andong plaza, Hard rock kedai kopi, Minh koleksi kedai Muslim, perkampungan Muslim
Makan tengahari di restoran Hala
Masa lapang pada masa lapang sehingga memindahkan anda ke lapangan terbang HCMC untuk penerbangan berlepas anda pulang ke rumahMesjid Musulman
Akhir perkhidmatan.
+Perkhidmatan eksklusif:
Pemandu berbahasa Inggeris dan latihan pelajar pelancongan (jika boleh)
Bas swasta 16 kerusi
Makanan (Sarapan = B, makan tengah hari = Majlis Makan Malam, Majlis Makan Malam = D seperti dalam aturcara dengan Hala makanan)
Hotel 3 kelas
Jenis bilik (superior double / twin Berkongsi 2 orang)
Semua bayaran masuk
Perkhidmatan bot + panduan berbahasa Inggeris di Mekong .

Booking:

  • Email : info@vnrentacar.com
  • Phone: +84 964 058 978 (Free tel Viber/ Line)
  • Free chat WhatsApp: +84 122 380 7376

[ccf_form id=”10502″]